Jual Air Balang Viral Dengan Resipi Air Balang Sedap & Jana Income RM7000+ Sebulan

Jual air balang viral 2023 dan resepi air balang terlaris di pasaran mampu menjana pendapatan sehingga RM7,000 sebulan.

Jika setiap bulan anda kesempitan wang business dengan berbekalkan modal kecil ini sesuai untuk anda.

Bayar itu ini, kadang duit tak cukup dan terpaksa berhutang dengan kawan-kawan dan yang lebih teruk pinjam duit dengan along!

Dalam ekonomi negara yang tidak seberapa nak bagus ini, menjana pendapatan sampingan dengan bisnes sampingan boleh memberi anda kelegaan dari segi kewangan.

Yang penting usaha kena ada, jika bukan sendiri berusaha nak tunggu siapa lagi?

READ: XM Forex Penipu atau Tidak? Wajib baca

Tak mungkin kita tunggu anak isteri menderita kerana masalah kewangan dan masih tak nak berbuat sesuatu bukan.

Berita baiknya ada banyak bisnes di luar sana yang boleh anda buat. Salah satunya ialah bisnes air balang viral yang semakin popular sekarang ini.

Air balang viral?

Tentu anda tertanya-tanya dengan nama ini. Jual air balang bukan sesuatu yang baru tetapi kini semakin popular dengan kuasa viral kerana ramai belia mula melihat potensi menambah pendapatan dengan perniagaan ini.

Jika kena dengan lokasi dan resepi air balang yang sedap dan mantap tentu anda senyum lebar setiap hari.

Saban hari banyak gerai di tepi jalan, depan sekolah, tepi pandai dan sebagainya muncul bagai cendawan tumbuh selepas hujan.

Dan bisness ini adalah bisnes yang tidak memakan belanja banyak atau mahal. Yang anda perlukan ialah keazaman dan usaha serta doa tentu ianya akan berjaya.

Business Air Balang viral di Malaysia
Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih!

Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Bisnes air balang mungkin jawapan kepada masalah kewangan anda!

Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana memulakan bisnes air balang dan menjana pendapatan sehingga RM7K sebulan dengan jus buah-buahan.

Untuk bermula ianya mungkin sukar kepada mereka yang baru berjinak-jinak dengan bisnes ini. Tetapi sentiasa ada jalan kepada yang hendak berjaya.

Berikut adalah sedikit perkongsian dari saudara Mizan Sulaiman yang sudah berjaya. Tidak mustahil anda juga boleh berjaya, mungkin mampu menjana pendapatan lebih tinggi lagi.

Nama saya Mizan Sulaiman. Saya telah mula berniaga air sejak tahun 2008 lagi di pasar ramadhan.

Selain itu, saya juga turut menjalankan bisnes air balang ini di pasar malam, pasar tani, dan juga di karnival-karnival IKS di Selangor, Putrajaya dan juga Kuala Lumpur.

Tahun lepas! Sewaktu saya berniaga air di bazar Ramadhan, keuntungan saya mencecah lebih RM7,000.

Apa yang lebih menarik lagi… pendapatan saya ini saya perolehi dengan hanya meniaga di satu lokasi pasar ramadhan sahaja dan hanya menjual 3 balang air sahaja!

Ya! 3 balang air sahaja!

Tapi Alhamdulillah… Setiap hari.. ketiga-tiga balang air saya akan habis licin dijual!

Ianya bukanlah nasib semata-mata…. Tapi ada “STRATEGI RAHSIA” yang saya lakukan hasil dari pengalaman berniaga air sejak beberapa tahun kebelakangan ini

Kebaikan dan kelebihan bisnes air balang

Nak tahu apa kelebihan bisness air balang?

Kos Rendah & Untung Lebih Dari 1000%. Dengan cara dan kaedah yang betul bisnes air balang ini memang amat menguntungkan.

Satu perkara yang anda perlu tahu, bisnes air ini untungnya BESAR. Kos permulaan serta kos harian untuk menjalankan bisnes air ini juga agak rendah.

Anda boleh memulakan bisnes air balang ini dengan modal permulaan di bawah RM1,000. (Kos membeli kanopi, meja, serta balang air)

Manakala, kos untuk membuat air pula, sekitar RM100 setiap hari, (bergantung kepada jenis air yang anda mahu jual).

Sebagai contoh… Jika anda mahu menjual air soya, kos untuk membeli 1kg kacang soya dan 2 beg ais, adalah sekitar RM12 sahaja.

Namun setelah di proses menjadi air soya dan dimasukkan ke dalam balang air untuk dijual, anda boleh menjualnya sebanyak 120 cawan.

Jika setiap cawan di jual dengan harga RM1.00… Bermakna anda sudah memperolehi RM120… Peningkatan sebanyak 1,000% dari modal yang dikeluarkan.

Begitu juga dengan air-air yang lain…. Kadar keuntungan kasar bisnes air ini… selalunya adalah 500% ke atas berbanding kos modal yang dikeluarkan.

Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana nak mula bisnes jual air balang.

Berikut adalah apa yang tips dan strategi jual air balang yang dikongsi oleh saudara Mizan Sulaiman dan hidangkan kepada anda menerusi ebook ini!

WOW! Begitu banyak ilmu serta rahsia yang dibongkarkan di dalam ebook ini!

Saya pasti, sebaik sahaja anda selesai membaca ebook ini, anda pasti akan teruja dan tidak sabar-sabar untuk berniaga air balang!

Anda sudah tidak perlu lagi susah-susah untuk buat “trial & error” seperti mana yang pernah saya lakukan dulu.

Jalan shortcut sudah tersedia untuk anda! Anda boleh ambil pengalaman saya berniaga selama 8 tahun, hanya dalam masa beberapa jam sahaja dengan cara membaca ebook ini.

Bukankah itu cara yang lebih mudah dan bijak?

Mungkin anda ingin mengetahui pandangan dan perkongsian (testimoni) mereka yang sudah praktikan tips dan strategi yang ada dalam ebook ini.

Baca semua testimoni/perkongsian pengalaman peniaga di ruangan Testimoni Peniaga Air Balang

Tentu selepas ini anda mungkin berminat untuk menceburi bidang jual air balang viral ini. Usah ambil masa terlalu lama untuk bertindak! Pilihan resepi air balang juga sudah disediakan untuk anda.