Tiket Bas Online Adik Beradik Express & Contact Number

Tiket bas online Adik Beradik Express. Syarikat bas Adik Beradik Sdn. Bhd yang berpusat di Terengganu ini sudah beroperasi sejak berberapa tahun lepas bermula dengan hanya 2 buah bas dan kini sudah memiliki 22 buah kenderaan termasuk 18 buah bas express, 3 bas sewa dan 1 bas pelancong.

Satu perkembangan yang boleh dianggap sangat cepat, mungkin kerana faktor permintaan semasa dan pertambahan jumlah penduduk. Syarikat pengangkutan Adik Beradik Express ini dijangka terus berkembang lebih besar pada masa akan datang.

Yang bagusnya tempahan tiket bas boleh dibuat secara online. Banyak portal yang menawarkan tempahan tiket online seperti easybook.com, redbus.my dan busticketonline.com. Sebenarnya ada banyak lagi.

Anda boleh book tiket BAS secara online >> DI SINI.

Penumpang digalakkan membeli online untuk elak kehabisan tiket terutamanya pada musim-musim tertentu. Biasanya pada musim perayaan atau cuti panjang, jumlah penumpang ke pantai timur meningkat dengan mendadak.

Baca juga: Senarai No. Telefon Kaunter Tiket / Agent Transnasional Express

Pejabat Tiket Bas Adik Beradik Express

Bas Ekspress Adik Beradik ini banyak menumpukan operasi untuk kawasan Pantai Timur Semenanjung Malaysia. Ibu pejabat bas ini terletak di Kuala Terengganu. Jumlah (volume) penumpang agak tinggi di kawasan tersebut.

Syarikat ini sedang menimbang untuk mengembangkan operasi ke kawasan utara (northern region) Semenanjung Malaysia menghubungkan dengan Pantai Timur kerana jumlah penumpang yang semakin ramai dan persaingan masih rendah.

Jika hendak berhubung terus dengan syarikat bas tersebut, bolehlah gunakan maklumat perhubungan di bawah.

Ada maklumat nombor telefon, email dan alamat surat menyurat yang boleh anda gunakan atau layari website rasmi mereka.


Agensi Pelancungan D & Adik Beradik Sdn.Bhd
F2, Bangunan MBKT Pasar Manir,
21200 Kuala Terengganu,
Terengganu
Telefon: (09) 6155 989 (Office) / (09) 6223 289 / 6301 181 / 89 (MBKT Counter)
e-mail: adikberadik89@gmail.com
Website: https://adikberadikt89.com

Check Trip Online

Penumpang yang ingin menggunakan perkhidmatan mereka boleh menggunakan portal khas yang disediakan oleh syarikat bas tersebut.

Melalui page itu anda boleh check trip bas tersebut dengan mudah termasuk jumlah kekosongan tempat duduk.

Sila rujuk gambar dan pautan di bawah untuk lebih jelas.

Portal Adik Beradik Express check trip online
Link: Check Trip

Untuk menggunakan portal yang disediakan anda perlukan ID. Untuk dapatkan ID untuk beli tiket bas online dengan syarikat bas tersebut anda boleh daftar terus secara online di portal tersebut.

Adik Beradik Express Review

Setakat ini syarikat bas express Adik Beradik mendapat costumer rating 3.6 dengan feedback bercampur (positif & negatif) dari para pelanggan yang pernah menggunakan perkhidmatan mereka.

Kalau ada masa boleh baca sebahagian dari komen para penumpang yang pernah menggunakan perkhidmatan bas ini di bawah.

Costumer reviews Adik Beradik Express

Komen keseluruhan boleh anda baca di laman FB Page Syarikat Pelancongan Adik Beradik untuk gambaran lebih menyeluruh mengenai perkhidmatan mereka.

Harap perkongsian mengenai tiket bas online Adik Beradik Express ini bermanfaatlah hendaknya. Mohon like dan share info ini.